Учора, 11 грудня, в Народному домі Стебника відбувся звіт міського голови Василя Пецюха перед виборцями за рік роботи. Про це повідомив кореспондент ЗІКу з посиланням на секретаря Дрогобицької міської ради Тараса Метика.

Серед здобутків доповідач відзначив відремонтовані дороги на вулицях Трускавецькій та П.Куліша, процес приватизації гуртожитків. Присутні в залі задавали запитання, іноді досить гострі та непрості. Одне з них стосувалося того, що місто не прибиралося належним чином. Василь Пецюх висловив надію, що із призначенням нового керівника Івана Лепкого проблема не набуватиме такої гостроти в майбутньому. Проте однією з найбільших проблем Стебника є ситуація з «Полімінералом», адже ні покупця, ні інвестора на це підприємство знайти не вдалося. Як і не вдалося знайти покупця на підприємство «МАСТ» через велику кредитну заборгованість. Йшлося і про потребу покращення роботи міліції. В місті не врегульовано питання із індивідуальним опаленням.

Стебничани рекомендували владі активно вирішувати питання зміни статусу міста. На думку людей, Стебник мав би бути не містом у місті Дрогобичі, містом обласного значення, що забезпечувало йому б більшу увагу з боку держави. Виступаючі під сумнів поставили законність приватизації мебельного магазину. А один зі стебничан порушив питання понівеченої основи пам’ятника Тараса Шевченка та потреби наведення порядку на центральній площі міста, де проводяться основні загальноміські заходи.