Приємно вразило, що представник и зовсім молодої генерації добре знають творчість уже легендарних Сергія Кузмінського та його гурту «Брати Гадюкіни» й виконують не лише свої, а найвідоміші хіти своїх уславлених попередників. І і власне виконавець 17-літній Мишко задав тон усьому концертові, авдиторія в захваті підспівувала, видно було, що творчість «Гадів» – таки живе…

А потім уже власне концерт TNDT. На сцені – п’ятеро музикантів – Василь Шуневич (гітара, вокал, клавішні), Антон Коханий (гітара, вокал), Олег Перепелиця (гітара), Славко Проців(сопілка, саксофон), Олесь Маник (перкусія) і справді яскрава й артистична вокаліста Слава Слесь. Учасники гурту. учні Дрогобицького музичного училища, ще зовсім молоді (їм від 16 до 18 років) але вже відчувається свій власний стиль, грають в стилі поп-рок, всі тексти пісень і музику пишуть самі. Автор більшості текстів Василь Шуневич і Олесь Коханий. А от слова до однієї з найбільш популярної в TNDT «Ерективної дискусії» належать Андрієві Кузьміну.

Колектив створено не давно, влітку минулого року. Тож хочеться побажати молодим дрогобичанам успіхів, вдалого становлення й побільше виступів не лише в Дрогобичі.
На разі ж пропонуємо читачам самим оцінити творчість TNDT.

Або ось ще одна з композицій з концерту TNDT в «Альтері»

Є в TNDTшників також і пісні англійською мовою, або, як пожартував саксофоніст Славко, в їх виконанні – «закарпатською»). Ось вона…

Шкода, але поки що немає запису всього концерту, адже крім хлопців, є ще класні пісні у виконанні вокалісти Слави Слесь , з глибокими ліричними текстами.