Це питання обговорено на 32 позачерговій сесії Дрогобицької міської ради, де було прийнято листа до Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко. У ньому, зокрема, йдеться: «Наприкінці 2008 року були розпочаті роботи із берегоукріплення р.Тисмениця у Дрогобичі в мікрорайоні Млинки, пов’язані з ліквідацією наслідків повені, що сталася 23-27 липня 2008 року. Вартість робіт складала на той час 9,6 млн грн. На грудень 2008 р. було виділено 1,6 млн грн.

Незважаючи на досить стислі терміни (останні 2 тижні року), підрядник зумів виконати набагато більший обсяг робіт, ніж було заплановано фінансуванням на той час. Роботи були виконані згідно з проектними вимогами. Але через відсутність подальшого фінансування роботи були припинені.

Нині незакінчена та неукріплена дамба розпочала руйнуватись. Дуже велика ймовірність того, що дамба, яка вже сповзає у ріку, перекриє русло і відбудеться штучне затоплення мікрорайону, який минулого року потерпів від стихійного лиха і котрий ця дамба має оберігати.

Крім цього, при підйомі води у річці, незакінчена дамба може спрацювати як направляюча, яка скерує потік на житлові будинки. Досить невеликої води, щоб сталося страшне лихо».

Депутати просять Прем’єр-міністра України розглянути можливість термінового виділення 8 млн. грн. для завершення робіт з берегоукріплення р.Тисмениця у Дрогобичі в мікрорайоні Млинки. Адже згаяний час може звести нанівець зроблене, і державні кошти будуть змарновані. А найстрашніше те, що на сьогодні під великою загрозою життя та здоров’я місцевого населення.