Організатори семінару Києво-Могилянська бізнес-школа та ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

На семінарі експерти говоритимуть про алгоритми та практичні поради щодо виходу на іноземні (зокрема, європейські) ринки, про отримання інформації щодо можливостей на ринку ЄС, про пошук ділових партнерів, визначення європейських регулювань та вимог, використання електронних ресурсів ЄС для розвитку бізнесу, про особливості роботи в умовах часткового застосування Угоди про асоціацію та автономних торгівельних преференцій ЄС, тощо.

Крім того, на семінарі презентуватиметься Базовий посібник з інтернаціоналізації бізнесу та виходу на ринки Європейського Союзу. Посібник містить базовий гід з експорту та огляд можливостей інформаційної підтримки та інформаційних ресурсів для експорту в ЄС. На семінарі можна буде отримати друковану версію посібника.

Запрошені спікери:
Тарас Качка, в.о. президента Американської торгової палати, учасник переговорної групи щодо Угоди про асоціацію між ЄС та Україною
Олег Мірошніченко, бізнес-консультант, колишній експерт торгової секції Представництва Європейського Союзу в Україні (2010-2013)
Люк Дер’єп, французький бізнесмен, який працює в Україні, президент компанії Gaelys France
Володимир Патіс, випускник KMBS, співзасновник компанії “Eskada-M”, працюють на ринках ЄС (Польща, Румунія, Швейцарії та ін.) з 2012 року

Час та дата: десятого  лютого 2015 року, 18.00 – 21.00.

Місце: вул. Волоська 8/5, 4 корпус, 4-й поверх (Києво-Могилянська бізнес-школа).

Участь у семінарі: безкоштовна, але за попередньою реєстрацією (перевага віддаватиметься представникам українського бізнесу). Анкета для участі у семінарі. Дедлайн для реєстрації – 5 лютого, 23.00.

Контакти: Володимир Гушулей, ГО “Інтерньюз-Україна”, +380937084334, vgushuley@internews.ua