Проте,  якщо Ви хочете заробити гроші – то ця пропозиція не для Вас!

Наша пропозиція для тих, хто хоче спробувати себе в якості волонтера, попрацювати у соціальних центрах та познайомитись з цікавими, молодими людьми. Кишенькові витрати: 200 євро. П’ять днів волонтерської роботи, субота-неділя – екскурсії та відпочинок.

Термін перебування ФРН – від шести тижнів.

IBO (Будівельний чин) вже понад 50 років підтримує соціальні та неприбуткові організації в Німеччині та інших країнах шляхом організації будівельних таборів. Наприклад, відновлення дитячого садка в Маґдебурзі, будинку єврейської  спільноти в Майнці, або школи для неповносправних дітей в Клайпедії (Литва) та інші. Кожного року Будівельний чин здійснює все нові  задуми, ретельно відбираючи проекти для того, щоб праця волонтерів булла відчутною підтримкою  для організацій та закладів, яким вони допомагають.

Проекти передбачають  семи-восьми-годинний робочий день, організацію проживання та харчування за рахунок Будівельного чину, технічне наставництво (тому навички будівельнихробіт бажані, проте  не обов’язкові), а ще – організацію туристичних подорожей та дозвілля для волонтерів. Добровольцям також буде видано кошти на кишенькові витрати: 50 € на початку і 150 € по завершенні табору.

Тож, якщо ви молода людина, котра хоче відвідати європейські країни, здобути практику живого спілкування з носіями іноземної мови, познайомитись з цікавими людьми, а також присвятити себе благодійній справі, тоді цей табір саме для Вас.

Запрошуємо всіх охочих звертатись за додатковою інформацією:

тел.: (03244) 2-24-58

anna.kilas@ukr.net

або безпосередньо  у «Карітас» СДЄ УГКЦ за адресою: Дрогобич, вулиця Чорновола, 4.

Прес-служба БФ “Карітас”