Зокрема, присутній на засіданні секретар міської ради, котрий нині виконує обов’язки Дрогобицького міського голови Тарас  Метик інформував присутніх про конфліктну ситуацію щодо торгівлі на вул. Шолом-Алейхема, про будівництво сміттєпереробного заводу, про реорганізацію Будинку вчителя та вечірньої школи й про тривале протистояння та суперечку  довкола  приміщення та земельної  ділянки  між БФ «Карітас» та Товариством дітей-інвалідів «Надія».

Задля того, щоби мати  об’єктивну інформацією Громадська рада вирішила провести 28 липня об 11годині  свої «виїзні» засідання на вулиці Шолом-Алейхема таі на території «Надії» та «Карітасу».

’Метою такого кроку  Громадської ради є бажання на місці вислухати претензії та пропозиції усіх учасників  конфліктів.

На засіданні були також присутні директор Будинку вчителя Богдана Даниляк та голова міської профспілкової організації освітян Олег Гук, які висловили свою незгоду з пропозиціями  міської влади передати Будинок вчителя з балансу відділу освіти на баланс ЖЕО. Вирішено проблемне  питання и додатково вивчити й запросити на наступне засідання Громадської ради при Дрогобицькому міському голові  представників відділу освіти, управління комунальних ресурсів та юридичного відділу Дрогобицької міської ради.

Зорян АЦЕДОНСЬКИЙ,

голова Громадської ради при Дрогобицькому міському голові