Мої дорогі, милі, “кончєні” і 3,14…дуваті на голову співвітчизники! Всі, хто вважають, що народ тупий, країна пропаща, армія слабка і навкруги одні дебіли, я маю для вас універсальний рецепт подолання вашої депресії. Подумайте про суїцид. Серйозно. Вам же уже нема для чого жити. Вас же уже злили, зрадили, продали і здали.

Ви, кретини, з упертістю маніяків ходите на вибори і голосуєте за “файного хлопа” або “свого пацана” і ще жодного разу не прочитали його програми. Ви – одразу ж після виборів! – знаходите обгрунтування, чому вибрали саме того, за кого самі ставили хрестик в бюлетень. Як правило, у всьому виявляються винні жиди, масони і Обама, а профінансував то всьо Сорос, які й посварили нас з братніми бомжами Лугандона. Ви, з кретинячою впертістю, повторюєте ідіотичні мантри деяких європейських політиків і більшості європейських обивателів, про те, що Україна не держава, українська армія воювати не вміє, Росія все одно переможе, а на Донбасі даремно гинуть “наші хлопці”.

Шановні моральні потвори з гіпертрофованим гіпоталамусом замість мозку! Я розкажу вам два приклади з недавньої історії, про героїчних європейців, які мають нахабство кпити собі з моєї Держави і моєї Армії. Безумовно, якби ви в школі могли запам’ятати хоча б один параграф з підручника історії або, хоча б, мали мозок замість периферійної нервової системи, то знали б ці речі але… Ну, я нагадаю.

Чехія. Країна, президент якої нещодавно мав нахабство заявити: “Я не бачу ніяких причин, навіщо потрібно ізолювати Російську Федерацію від Євросоюзу, навіщо говорити про санкції, про блокаду, про ембарго…Нам потрібна енергія, вам – трамваї, тролейбуси, автобуси…
Необхідно усунути візи, наприклад, з Росією. Навіщо займатися такою бюрократією, яка пов’язана саме з візами?”. Цей пан впритул не бачить ніяких російських військ в Україні і стверджує, що у нас типова громадянська війна. Цей тип, слідом за московськими пропагандонами, стверджує, що українська армія – карателі і вона не може воювати. Я нагадаю, що ці речі говорить президент країни, яка за всю свою історію ПРОГРАЛА всі війни. Чехія ніколи не воювала на свій захист. Чехія не здатна до оборони. У 1939 році, коли віська Вермахту увійшли в Чехословаччину, тільки ОДИН офіцер – Карел Павлик – разом зі своїм підрозділом у місті Містек чинив збройний спротив солдатам вермахту. Це був ОДИН-ЄДИНИЙ бій чеської армії в її історії. Історії ганьби. Чеська армія, одна з найбільших армій тогочасної Європи, одна з найкраще озброєних і навчених армій, без спротиву здала Чехословаччину Гітлеру і серед всіх чеських громадян знайшовся тільки ОДИН чоловік, який чинив збройний опір – капітан Карел Павлик, якому наказ скласти зброю віддало його власне військове начальство. Ви все ще вважаєте, що наша Армія – погана? Ви все ще вважаєте, що наше командування боягузливе і нездарне? Перечитайте історію Чехословаччини.

Франція. Це та країна, яка постійно виступає рупором Росії у світі. Це та країна, яка дуже хоче скасувати санкції з агресора і таки має намір продати Кацапістану найновіше озброєння у вигляді вертольотоносців типу “Містраль”. Знаєте, за скільки часу Вермахт дійшов до Парижа? Правильно – за два тижні. А скільки часу російська армія не може взяти один Донецький аеропорт? Ви вірите в те, що Путін може взяти Київ за ДВА тижні? Вірите в те, що не хоче? А у квітні 2014-го, ви часом, не малювали подумки мапу нової України без Луганська, Донецька, Харкова, Запоріжжя, Дніпропетровська, Херсона, Одеси, Києва? Ви гадаєте, що самонавідні лапті з системою ГЛОНАСС в сраці не пішли далі тільки через якісь невідомі зашарки в черепі Хуйла? Ви не бачите в цьому заслуг нашої Армії, добровольців та, врешті-решт, всього народу, який цю Армію створив і постачає руками волонтерів!? Друзі, ви – дебіли. Ви знаєте, що бравий генерал Де Голль, в основному, воював на Лондонському фронті, горлом, в мікрофон Бі-Бі-Сі? Скільки французів брали участь у висадці союзників на узбережжя Нормандії 6 червня 1944 року? Знаєте? ЖОДНОГО. Францію французи не звільняли. Сирі пляжі Бретані кропили своєю кров’ю американці, британці, канадці, автралійці, індуси. Навіть 600 поляків лягли в пісок Вандеї – до нині польський військовий цвинтар є у Франції! – але французи участі в операції “Оверлорд”, участі у звільненні Франції від німців, не брали! Французи сиділи у кафе і чекали, коли ж – ах, коли! – їх звільнять від ненависного ярма нацизму, при якому працювали кабаре, кафе і ресторани, а вони дисципліновано постачали окупаційну армію Гітлера харчами, амуніцією, боєприпасами, жінками, сиром, вином і розвагами. Тепер французи мають нахабство казати, що в Україні дивна війна? Що під Луганськом вгризаються в землю, а в Києві працюють дискотеки і театри, а у Львові святкують День Шоколаду? Не вам, курви французькі, робити мені зауваження. Не вам, чия армія драпала з фронту так, що її не могли догнати німці, судити моїх Воїнів. Я нагадаю, що при підписанні капітуляції 8 травня 1945 року у Потсдамі, фельдмаршал Кейтель, коли побачив за столом, серед переможців французьку делегацію здивувався: “Як, ЦІ також нас перемогли?!” Німецька армія не помітила французів. Кейтель не здивувався, що його перемогли американці, британці і радянські війська. Він незмірно здивувався перемозі французів. Фельдмаршал Вермахту не зауважив, що французи воювали…

Мене дістали ваші нарікання на себе і збараніле поклоніння в сторону Європи, шановні земляки. Майте повагу до себе. Майте відчуття власної гідності і розум достойно відповісти будь-кому на закид в сторону своєї Держави і Війська, а не транслювати чужі міфи та мастити їх лайно на свій прапор. Зрештою, єдина нація, яка пролила свою кров за зоряно-синій прапор об’єднаної Європи – це українці. І ми маємо право ВИМАГАТИ, а не просити, якщо й не допомоги, то, бодай, поваги до себе. Як і тисячу років тому, ми самі проти Орди. І, якщо є Франики, Збишеки, Ганси чи Іштвани, які цього не розуміють, то їм треба пояснити. Часом, і чоботом по сраці. Бо кулі нам треба на Схід. Бо кулі дорогі і їх варто тратити на ворогів, а не фальшивих боягузів.

Влодко ШЕРШЕНЬ