«Грудне вигодовування: секрети і секретики» – перше видання з нової серії «Школа мудрих батьків» від Видавництва Старого Лева. Книга з’явилась у 2016 році. У ній висвітлюються найсучасніші погляди фахівців на грудне вигодовування. Ксенія Соловей, Тетяна Гавриленко та Миродара Єрко на сторінках книжки підказують матусям, як психологічно налаштуватися на успішний процес грудного вигодовування та практичними порадами допомагають його налагодити, а також  застерігають від багатьох хибних кроків, які можуть стати на заваді комфортному годуванню немовлят. Адже найзаповітніша мрія кожної мами – аби її малюк був здоровим, швидко ріс та розвивався. Ключову роль у цьому, безсумнівно, відіграє грудне вигодовування. У книжці читачі знайдуть відповіді на запитання – що робити, коли одразу не вдається налагодити процес вигодовування? Коли мама нервує, а малюк плаче? Та на сотню інших запитань, таких важливих для майбутніх мам і татусів.

Ксенія Соловей , перинатальний психолог, консультант з лактації, організатор Центру підтримки грудного вигодовування «Молочні ріки»:

«Вихід книжки – важлива подія для мене, і я впевнена, що і для країни в цілому, адже тема грудного вигодовування – дуже важлива та потрібна для наших діток та мам. Авторами книжки стали також педіатр – Тетяна Петрівна Гавриленко та Миродара Єрко, психолог, мама чотирьох діток, яких годувала грудьми. Книжка створювалася з великою любов’ю до майбутніх читачів  і прагненням помістити до неї максимальну кількість інформації та розповісти про всі етапи годування грудьми – від самого початку і до завершення грудного вигодовування. Щоб допомогти мамам впоратися з труднощами та отримувати задоволення від грудного вигодовування».

Олена ГУТИК,

менеджер зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ
“Видавництва Старого Лева”