На думку керівництва міста новий мережевий ресурс має на меті ефективну комунікацію між владою та громадою Дрогобича.

Відкрила презентацію й коротко розповіла про роботу над сайтом і тих, хто спричинився до цього, начальник організаційного відділу Дрогобицької міської ради Ірина Кушнір (саме в її віданні і прес-служба, й сам веб-ресурс).

Відтак про сайт Дрогобицької міської ради детально розповіли консультант, який опікувався розробкою веб-ресурсу Станіслав Ґайдер, та головний спеціаліст сектору інформаційно-технічного забезпечення прес-служби Ратуші Зеновій Квасній.

Вони наголосили, що новий сайт має виразний і яскравий дизайн, зручний у користуванні. А ще – має безліч сервісів, котрі дозволяють швидко отримати необхідну інформацію практично про всі сфери діяльності влади та функціонування міських структур, а також про саме місто – «Електронний запис до посадовця»; «Електронне звернення щодо консультацій, пропозицій та звернень мешканців»; «Електронні петиції до міського голови»; «Відкрите місто: зробімо місто чистішим та відкритішим»; «Он-лайн рух міського транспорту» тощо…

Невдовзі ще буде додаток для телефонів.

Вже від сьогодні за старою адресою міського сайту можна скористатися новим веб-ресурсом, На разі – протягом місяця – працюватиме він у тестовому режимі.

Дрогобицький міський голова звернувся до дрогобичан з проханням за цей час детально ознайомитися з новинкою й висловити свої зауваження, по бажання та пропозиції для його вдосконалення. На завершення Тарас Кучма зауважив, що він упевнений у тому, що сайт стане  одним із головним чинників, може  спричинити руйнування стіни між владою та громадою».

Що ж, поживемо – побачимо. Зазначимо лише, що на новий сайт було виділено 20 тисяч гривень. 10 тисяч 300 вже витрачено на розробку й на те, щоби «запустити» ресурс у дію, ще вісі тисяч сімсот піде на додаток. Отже, як стверджують причетні до новації, їм навіть вдалося дещо заощадити…

Світлини – “Майдан”