Як повідомив Дрогобицький міський голова Микола Гук, міста-побратими Дрогобич і Санок (Республіка Польща) завершили розробку проекту «Розбудова туристичної інформації в Саноку і Дрогобичі», який фінансуватиметься Євросоюзом. Перед тим, як буде відкрито фінансування, у липні проект пройде процедуру погодження у Варшаві.

Загальна вартість проекту 525 394 тисячі євро. У Дрогобичі планується виконати робіт на 120 тисяч євро. У цю суму включено фінансування дворічного обслуговування туристичних маршрутів.

Зі слів координатора проекту від Дрогобича Юрія Мацюрака, планується облаштувати двокілометрову туристичну трасу для велотуристів і маршрут «Вежа Ратуші», придбати для забезпечення їх обслуговування необхідну комп’ютерну і фототехніку, створити пункт прокату велосипедів, відновити сцену в Парку культури та відпочинку, що на вул. Трускавецькій, організувати у дзвіниці костела музей культури і українсько-польської історії, встановити в місті інформаційний екран на базі комп’ютерних технологій, а на вежі Ратуші – вебкамеру, видати фотоальбом про прикордонний регіон Санока і Дрогобича, виготовити інформаційні таблиці, і рекламні матеріали тощо.