Програма відзначення на Львівщині Дня Державного прапора та Дня Незалежності

23 серпня 2016 року – День Державного прапора

9.00 – Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України біля будівлі Львівської обласної ради  та облдержадміністрації (Винниченка, 18).

24 серпня 2016 року – День Незалежності

9.30 – урочистості з нагоди 25-річниці Незалежності України на площі навпроти пам’ятника Тарасу Шевченку та покладання квітів.

10.00 – проведення загальнонаціонального флешмобу «Вся Україна співає Державний Гімн» на площі навпроти пам’ятника Тарасу Шевченку під час підняття Державного Прапору України на Майдані Незалежності у Києві.

Опісля відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання, вручення державних нагород та святковий концерт «Молода Незалежність».

12.30 – покладання квітів та запалення лампадок на могилах борців за незалежність України на полі почесних поховань № 67 на Личаківському кладовищі.

13.00 Покладання квітів та запалення лампадок до могил загиблих в АТО та проведення панахиди за всіма хто віддав своє життя в боротьбі за незалежність України в ХХ ст., Героями Небесної Сотні та учасниками АТО на полі почесних поховань № 76.

19.30 – Урочиста академія «Українська діаспора і Україна воєдино» з нагоди 25-ї річниці Незалежності України у Львівському Національному Академічному театрі опери та балету.

Окрім того, впродовж дня відбудуться молебні «За Україну» в усіх храмах області.

Прес-служба Львівської обласної ради