Та не тільки за кордон мандрують наші равлики, які, як відомо, є чи найдієвішим афродізіаком наших широт. Помічні ці тваринки не згірш за віаґру.

Й нещодавно скуштувати цей дещо для нас екзотичний продукт можна у кафе «Лан» креативного та підприємливого  Володимира Чернявського (Шолом-Алейхема, 8, район «старої лазні).

Готують їх з ароматним маслом і пряними травами, вони справді апетитні та привабливі. Та й ціна не надто «кусається»: за 12 слимачків (стандартна порція) треба віддати 60 гривень. І цілком можна таким м’ясом втамувати голод. А потім не раз іще прийти, щоби поласувати справжньою французькою стравою на кухні в дрогобичанина Чернявського (готує, до речі, равликів він сам, адже таку делікатну гастрономічну страву не може довірити нікому)..

Запитаєте: а звідки ж равлики в Дрогобичі? Виявляється, у спілці з другом-партнером Володимир Чернявський має равликову ферму поблизу Стрия. Й сьогодні кожен, кого цікавить цей продукт, може придбати від кілограма молюсків до тонни.

Отже, й поласувати в Дрогобичі можна екзотикою й придбати в будь-якій кількості для власного бізнесу. Ціни – за домовленістю.

Контактні телефони: +3803244 – 3-80-34 або +380 975 815 308