За кошти, зібрані під час акції «Військове таксі» у Києві, волонтери разом із сервісом виклику авто «UKLON» купили джип для 30-ї окремої механізованої бригади збройних сил України. Цей джип «Військове таксі» #wartaxi  невдовзі вирушить у АТО, але від 18 до 20 жовтня у львів’ян є можливість поїздити на ньому разом з волонтерами. Пасажири нестандартного таксі, а також всі, хто замовить таксі з тегом #wartaxi, допоможуть зібрати кошти на ще одну автівку для військових.

Якщо кожен львівянин або гість міста з 18 до 22 жовтня замовить таксі через мобільний додаток Uklon і в полі приміток (“уточнення для водія”) напише #wartaxi – то сервіс Uklon перерахує усю вартість поїздки (без чайових водію) на купівлю авто військовослужбовцям, які зараз знаходяться у зоні АТО.

Акція «Військове таксі» #wartaxi  має на меті висвітлення критичної ситуації на фронті з колісною технікою. У акції беруть участь: Богдан Масляк (ГО «Допоможи фронту»,  Львів), Галина Алмазова (волонтер-парамедик, майстер спорту з ралі та член екіпажу швидкої «Вітерець» у АТО), Віталій Дейнеґа (засновник «Повернись живим»), Андрій Римарук (демобілізований  розвідник 53-ї окремої механізованої бригади, волонтер “Повернись живим”) тощо.

Акція проходить в партнерстві з сервісом таксі Uklon. Причина партнерства єдина – цей сервіс з самого початку АТО допоміг різним волонтерським групам на 5 500 000 гривень і продовжує це робити.

Після запуску акції «Військове таксі» у журналістів є можливість стати почесними пасажирами авто.