Свою першу річницю ми вирішили святкувати по-особливому – влаштувати свято власне  для наймолодших і соціально незахищених. Нам важливо у цей складний час підтримувати таких дітей, приділяти їм увагу, дарувати їм свою турботу та любов. Усі ці діти – діти України. Вони – наше сьогодення і майбутнє, тому ми повинні подбати про них і забезпечити їм щасливе дитинство. А дельфіни та морські котики це власне  ті чудові створіння, які здатні піднімати настрій, заряджати позитивом і дарувати  дітлахам щастя – зазначає менеджер зв’язків з громадськістю та ЗМІ дельфінарію «Оскар» Світлана Радішевська.

У рамках благодійної акції на своє свято дельфінарій запросив загалом 400 маленьких громадян, серед яких будуть присутні сироти, дітки з малозабезпечених та багатодітних сімей, вихованці інтернату, які знаходяться під опікою Гарнізонного храму святих  Аостолів Петра і Павла. Також будуть діти бійців та загиблих в АТО, діти Героїв Небесної Сотні, якими опікуються проект «Мій тато захищає Україну», а такожмаленькі утікачі і зі Сходу України та анексованого Криму, якими опікується радник Міністерства соціальної політики з питань внутрішньо переміщених осіб у Львівській області Оксана Яковець. На благодійне свято також запрошені бійці АТО, які зараз проходять лікування в Центрі медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький».

На дітей та учасників АТО чекає святкова вистава, насичена захоплюючими трюками тренерів, веселих дельфінів та морських котиків. Перед виставою їх розважатимуть веселі аніматори, для усіх бажаючих діятиме фотозона, а деяким діткам за бажанням наноситимуть аквагрим на морську тематику. Під час самої шоу-вистави на запрошених глядачів очікує сюрприз, який дельфінарій спеціально для них підготував з нагоди свята. Що це буде за сюрприз – запрошені дізнаються уже під час самого шоу. І насамкінець, після вистави на дітлахів чекатимуть чудові подарунки та солодощі від дельфінарію «Оскар» та кондитерської фабрики «Ярич».

Варто додати, що з моменту відкриття єдиного у західній Україні дельфінарію «Оскар» заклад безкоштовно прийняв у своїх стінах майже три з половиною тисячі соціально незахищених осіб  з Львівської та Івано-Франківської областей. Крім того, майже сотня дітей з фізичними чи психологічними вадами та бійців АТО безкоштовно пройшла сеанси реабілітації за допомогою унікальних дельфінів.

Відділ зв’язків з громадськістю та ЗМІ