Така інформація надходить від батьків дітей, що навчаються в школах, де вже побував цей сумнівний  «Театр екзотичних тварин».

Теплолюбивих хижих екзотичних тварин привезли в звичайних картатих торбах . Майже метрового крокодила випустили між  дітей. Пащу ж хижої рептилії просто заклеїли скотчем. Зрозуміло, що реакція тварини могла бути непередбачуваною.

Дітям дозволяли гладити диких тварин, що категорично заборонено в цивілізованих зоопарках.

Такі собі вистави проходять в непристосваному приміщенні, найчастіше  – у шкільній спортивній залі.

За те, що дітей наражають на небезпеку, батьки мають сплатити 30 гривень.

Крім того, що було порушено елементарні заходи безпеки та санітарні норми, було зірвано навчальний процес у школах: так звані “вистави” відбувалися  під час уроків від 12 до 14 години.

Такі вистави вже відбулися в чотирьох школах міста.

Як каже  начальник відділу освіти Бориславської міської ради Елла Качмарчик, ці заходи проводяться з дозволу відділу освіти. Хоча чиновниця й зауважила, що офіційного дозволу надано не було. Окрім того, був лист від департаменту відділу освіти у сприянні проведення таких заходів в школах та погоджено їх проведення з керівниками шкіл у позаурочний час.

На запитання журналістів, чи були порушені заходи безпеки поводження з дикими тваринами, пані Качмарик  зазначила, що діти перебували під наглядом дорослих.

А про те, що вистави проходили під час уроків, Елла Качмарик наголосила: “Можливо, це була виховна година, яка триває близько години”.