Я люблю своє місто, навіть зі всіма його шкарадами, і незручностями, бо направду воно має свій шарм, не кажучи вже про древню історію, архітектуру і традицію,мабуть це заслуга мультинаціонального населення.

Не знаю, але щось таке в повітрі є, навіть пригадую в якомусь жовтому журналі, була статейка про Трускавець, а заразом вже і про Дрогобич згадали: мовляв як захочете кудись зганяти недалеко, то їдьте в Дрогобич, бо завітавши сюди складається таке враження, ніби дивишся в Європу крізь замкову щілину, ооо так то вони закрутили, і додали, але оглянути все цікаве можна максимум за пів дня, тому залишатись довше мол, без потреби.

Ну ясно, що не варто, тут (в Дрогобичі) нема туалету міського, а туристи до таких нюансів дуже чутливі, от і стоїть в повітрі крім духу древнього міста, ще й запашок відомого букету. Ну, ще ладно як бібліотека на Cтрийській відкрита і ти близько, а як ти біля ратуші пивка навернув, що будемо робити? Правильно в кущі! Ага зараз нема кущів Гук їх під корінь – останню міську вбиральню розвалив.

В мене дружбан живе на площі Ринок, то він казав що регулярно ловить в під’їзді рідному пісюнів, і якби то виразитись, ну п… їх. А як концерт на площі, то взагалі каже, хоч встановлюй варту по-годинну, і пантруй на любителів погадити в центрі міста. Та ладно чого гріха таїти, я і сам… ну той во… вот… але не з доброго життя, та його інфраструктури… діялось сіє… неподобство. Я чомусь впевнений, що якби якийсь дупомер пообіцяв, і відкрив об’єкт „00” в нашому місці, то вдячні дрогобичани, як мінімум назвали б один з пісуарів, або навіть унітазів на його честь. А як максимум певно б впісялись від радощів.

Звичайно в нас і без того купа проблем в місці, так це не головний його недолік, але не можна і купи посеред міста лишати. Ну все ж таки, таваріщі, ну таваріщі, нууу таааваарріііщщщщііі, ех таваріщі… пізно вже… я тобі кажу.

Місько ЧИСТИЙ