Усіх їх планують об’єднати в один Львівський обласний протитуберкульозний диспансер, що розташований на вулиці  Боя-Желенського. Тут ще півроку тому здали в експлуатацію новий корпус, здатний виконувати функції реорганізованих амбулаторій.

Результат пошуку зображень за запитом "приміщення фтизіопульмонологічної служби після реорганізації мають бути продані на відкритому аукціоні"

Результат пошуку зображень за запитом "приміщення фтизіопульмонологічної служби після реорганізації мають бути продані на відкритому аукціоні"

Департаменту охорони здоров’я вивільнені приміщення у зв’язку із реорганізацією не потрібні. Тож амбулаторні відділення на вулицях Лемківська, 24, Личаківська, 233 та вулиці Устияновича, 14, приміщення яких належать обласній раді, мають намір продати із аукціону, а виручені кошти скерувати на розвиток медичної галузі. На які саме статті – має визначити профільний департамент.

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк наголосив, що йдеться про відкритий і публічний процес. «Хто заплатить більшу ціну, – той і стане власником, – зазначив Володимир Гірняк. – Якщо приміщення потрібні медицині чи іншим галузям – вони безперечно залишаються на утриманні облради. Тут ситуація інша. Тож позиція є наступна – продати ці приміщення дорого. На аукціоні. Хто більше заплатить, той і купить. А отримані  кошти – скерувати на медицину для цілей, які визначить департамент охорони здоров’я. Непроведення реорганізації фтизіопульмонологічної служби – це шкідництво».

Прес-служба Львівської обласної ради