Від щирого серця вітаю Вас із святом світлого Христового воскресіння!

Великдень – найбільш шанований і величний день для всього українського народу. Кожен з нас завжди з нетерпінням чекає на нього, бо в душі він завжди приносить мир і злагоду, світлі почуття і неймовірне піднесення.

Син Божий свідомо прийняв муки, щоб врятувати людство й подарувати йому надію на спасіння. Це неперевершений приклад перемоги життя над смертю, добра над злом, світла – над пітьмою, віри – над безнадією.

Великодні дні зазвичай спонукають людину по-новому відчути і побачити себе у світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків. Розвиваймо в собі цю радість духовну, і відкиньмо те, що сьогодні стискає наше серце і душу.

Ісус Христос своїм воскресінням показав нам шлях до спасіння, шлях духовного розвитку, шлях будівництва душі, нашої родини, будівництва нашої держави на засадах любові, взаємодопомоги та взаємопідтримки. І це є запорукою нашого щастя.

Хай любов, Божа милість і благословення будуть у кожному серці, в наших сім’ях і в нашій прекрасній українській державі.

Диво Христового Воскресіння хай завжди надихає нас всіх на добрі та праведні справи, наповнить радістю серця, а переможний дух надії додає сил, енергії для добрих і корисних справ.

Христос Воскрес! Воістину Христос Воскрес!