Розпочалося святкування прийомом гостей прибули з багатьох куточків України привітати колег, друзів партнерів. Щоправда, як зізнався Василь Танчук, не всі запрошені змогли приїхати, та все ж вшанували фірму та її творців 120 чоловік. Зібрали їх господарі в ресторані «Причал». В невимушеній ¸ камерній обстановці лунали привітання на честь фірми-ювіляра, було багато сміху, музики теплих слів. Зворушило всіх, хто був на святі синам-підприємцям їхньої мами пані Тетяни Танчук, яка ще й дзвінко й гарно співала для своїх рідних. тостах теж багато слів було присвячено чарівній і мудрій жінці, люблячій матері пані Тетяні, котра виховала чотирьох синів і доньку. Й нині сміло може пишатися дітьми, котрі так багато досягли в цьому житті.

В той час, коли отці-засновники «Тандему» приймали гостей «Залісся» заповнювали дрогобичан та гості міста. Вони вже звикли, що на «Заліссі» регулярно проводяться концерти. Того ж дня всі чекали чогось особливого й не помилилися. Святкова програма була вельми насиченою і різноманітною й тривала від п’ятої години до пізнього вечора.

Виступали дитячі колективи Дрогобича, виступили Світлана Добрянська, Оксана Вінницька. Неабияк потішила своїх прихильників Наталка Карпа з шоу-балетом «Гледіс».

Та найбільше подивування та захоплення викликав фестиваль і конкурс феєрверків. Дійство справді зачаровувало. Оті різнобарвні вогні виглядали немов яскраве малярство на полотні неба. Й представлені командами з Дрогобича, Харкова, Ужгорода, Івано-Франківська, Луцька вогняні шоу були настільки майстерними, що журі довго не могло визначити переможця. Та все ж найкращі «вогнемайстри» були названі. Перше місце отримала команда закарпатської столиці Ужгорода, друге розділили між собою дрогобичан та представники Івано-Франківська.

В місті й не тільки давно знають: все, за що беруться на «Тандемі», вдається. Так було й цього разу: святкування було напрочуд гарним, додало присутнім на ньому доброго настрою й позитивних емоцій. Про це в своїх коментарях поділилися з газетою ті, хто минулої суботи побував на «Заліссі»:

Олексій Єрмаченков (представник «Тандему» м. Хмельницький):
– Про дрогобицьку фірму можна говорити лише позитивне: люди працюють, в свою справу вкладають душу та ще й дарують людям радість. І продукцією своєю, і такими святами, як нинішнє. Ну а ми в свою чергу щиро вдячні за довіру та співпрацю, адже якщо б не було їх – не було би нас. «Залісся» бачу вперше і сильно вражений. Як бачу, цей бік діяльності фірми-ювіляра – вельми перспективний.

Володимир Михайлець (дрогобицький підприємець, директор фірми «Континент»):
Тут сьогодні я не просто гість, а старий друг і товариш братів Танчуків. Приємно бачити людей, які ставлять перед собою мету й завше її досягають. Інколи друзі їм кажуть: а може того чи того не треба, потрібно сил багато, але вони наполегливо й завзято беруться за намічене, за найнесподіваніші проекти й завжди виходять переможцями. Тому й результати в них завжди промовисті. Візьмімо хоча б їхні теплиці, одні з найкращих нині в Україні, чи комплекс, де відбувається нинішнє величне свято. Дай Боже, аби на радість всій міській громаді з ними залишалися ті сили й невичерпна енергія.

Ірина Слободянюк (Київ, президент Спілки українських квіткарів):
– Нашій Спілці вісім років і стільки ж часу знаю дрогобицьку фірму «Тандем». Ми – організатори фестивалів квітів, які тепер уже переросли в професійну міжнародну виставку. І «Тандем», один з учасників наших виставок, – компанія, що постійно розвивається, й зростання це щораз більше помітне. Май на увазі й покращення якості квітів, й використання різноманітних новинок у їх вирощуванні.
В Європі (Голландія, Франція, Польща, Німеччина) квітникарство – дуже серйозний бізнес. Нашому ж квітковому бізнесу майже стільки років, як дрогобицькій фірмі братів Танчуків. Впродовж цих років ми упевнено рухаємося вперед, невдовзі зможемо експортувати квіти. Лише треба збільшувати їх кількість. І маю впевненість, що й тут тон задаватиме «Тандем» – найбільший продуцент квітів на Заході нашої країни.
Окремо хочу сказати про комплекс «Залісся», новий етап у діяльності багатопланового «Тандему». Такі зони дозвілля в таких невеликих містах, як Дрогобич, – справа потрібна й доволі перспективна. Адже бачу, як полюбився комплекс дрогобичанам, яких сьогодні тут сотні. Та й програма концертна – високого рівня. Нехай щастить ювілярові в усіх його починаннях.

Пан Гжегож (гість з Польщі):
– В Дрогобичі буваю часто, маю тут і друзів, і в справах теж навідуюся. На «Заліссі» вже вдруге, Чудове місце відпочинку тут створено. Ну а сьогоднішнє дійство – просто фантастичне. Фейерверки ж такі й у нас не всюди й не завжди побачиш. Я в захваті й радитиму друзям, які їхатимуть в Україну неодмінно відвідати цей чудовий комплекс, створений вашою фірмою «Тандем».

Ярослав (мешканець вулиці Солоний Ставок):
– Страшенно тішуся, що нарешті маємо таке місце для відпочинку. Дякую фірмі «Тандем». Я не вперше приходжу сюди на концерти, але сьогоднішній – найкращий з усіх, справді грандіозно. А феєрверки – просто супер. І дуже добре спрацювало журі. Ще раз дякую фірмі «Тандем».

Команда “Піро-ІФ феєрверк” м.Івано-Франківськ

Команда “Світ феєрверків” м.Дрогобич

Команда “Геліос феєрверк” м.Кам’янець-Подільський

Команда “Піротехсервіс” м.Ужгород