Для придбання комп’ютерів, оргтехніки та картоплесаджалки Вищому професійному училищу № 71 м. Кам’янка-Бузька за рахунок залишку коштів субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток, яка надійде з Кам’янка-Бузького районного бюджету планується спрямувати 70 тисяч гривень  та на придбання автомобіля “ЗАЗ Сенс” для потреб КЗ ЛОР “Самбірський педагогічний коледж імені Івана Филипчака” – 230 тисяч  гривень.

Департаменту охорони здоров’я – 1050 тисяч гривень

Зокрема, на утримання та поточний ремонт приміщення лікарні відновного лікування №2 “Центр реабілітації ветеранів ОУН-УПА «Говерла» за рахунок субвенції з Чернівецького обласного бюджету за надані медичні послуги – 50 тисяч гривень, реконструкцію будівлі під розміщення КЗ ЛОР “Львівський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер” у  Львові, в тім  числі виготовлення ПКД – 1000 тисяч гривень.

Департаменту соціального захисту населення – 500,3 тисячі грвень

А саме: 80,3 тисячі гривень – обласному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на виконання заходу “Підготовка патронатних вихователів” у рамках реалізації Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки, а також 320 тисяч  гривень – для забезпечення виплати грошової допомоги 40 внутрішньо переміщеним особам – учасникам АТО (операції Об’єднаних сил) на вирішення матеріально-побутових проблем у рамках реалізації Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО (ООС) та їхніх родин, бійців-добровольців АТО та родин Героїв Небесної Сотні.

Для виплати допомоги в розмірі 25 тисяч гривень  чотирьом сім’ям загиблих на Грибовицькому сміттєзвалищі в рамках Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області планується 100 тисяч гивень.

Департаменту з питань культури, національностей та релігій 1400 тисячі гривень

Додаткові кошти плануються на фінансову підтримку заслуженого Прикарпатського ансамблю пісні і танцю “Верховина” в сумі 1400 тисяч гривень.

Управлінню капітального будівництва – 4036,2 тисячі гривень

Зокрема, на реалізацію Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО (ООС) та їхніх родин, бійців-добровольців АТО (ООС), а також родин Героїв Небесної Сотні, в частині виготовлення та встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих під час воєнних подій на сході України антитерористичної операції та Героїв Небесної Сотні додатково спрямували 379,2 тисячі гривень; спорудження пам’ятника героям ЗУНР і УГА – 2000 тисяч гривень; забезпечення співфінансуванняпроекту реставрації та реабілітації (ревалоризації) об’єктів комплексу Пам’ятки архітектури Національного значення XVIII ст. ох. № 376 Архикатедрального Собору Св. Юра в м. Львові (впорядкування території, горішнього і долішного подвір’їв, реставрація дзвіниці, брам та огорож, завершення реставрації Митрополичих палат, влаштування об’їзду північного і західного корпусів капітули) за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій – 400 тисяч гривень; реконструкцію пологового відділення на 30 ліжок Бродівської ЦРЛ в Бродах – 400, тисяч гривень (за рахунок отриманої субвенції з районного бюджету Бродівського району).

Також пропонується змінити замовника робіт на влаштування спортивного покриття бігових доріжок і секторів та благоустрій прилеглої території Львівського державного університету фізичної культури за адресою м. Львів, вул. Черемшини, 17 (реконструкція) в сумі 857 тисяч гривень з облдержадміністрації на управління капітального будівництва.

Департаменту економічної політики – 56510,9 тисячі гривень

Зокрема, 1400 тисяч грівень сркерують  на компенсацію суб’єктам господарювання відсоткових ставок за чинними кредитними договорами та проведення аналітичних досліджень з актуальних проблем регіонального та інноваційного розвитку в рамках реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області.

На виконання програми капітального будівництва виділили 55110,9 тисячі  гривень.

Департаменту з питань цивільного захисту – 1000 тисяч  гривень

У рамках Комплексної програми цивільного захисту Львівської області та сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області. Зокрема, для проведення капітального ремонту даху військової прокуратури Західного регіону України –  півмільйона гривень і ремонту приміщення казарми військової частини № 3002 – так само 500 тисяч  гривень.

Департаменту архітектури та розвитку містобудування – 300 тисяч  гривень.  На ремонтно-реставраційні роботи з відновлення інтер’єру храму святих Ольги та Єлизавети – пам’ятки архітектури місцевого значення початку  ХХ стторіччя (ох. № 146-М) у м. Львові на  вулиці Кропивницького, 1.

Департаменту дорожного господарства, транспорту та зв’язку –600 тисяч  гривень

На реалізацію обласної Програми розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху, в тому числі на придбання паливо-мастильних матеріалів для Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпеки) для проведення заходів габаритно-вагового контролю та збереження автомобільних доріг загального користування у Львівській області – 300 тисяч  гривень та облаштування автомобільної стоянки на автомобільній дорозі Т-14-24 Сколе-Славське та розгінних смуг – 300 тисяч  гривень.

Управлінню фізичної культури та спорту – 5650 тисяч  гривень

Так, для проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з олімпійських видів спорту (баскетболу, регбі, водного поло, вільної боротьби та інших) планується спрямувати 625 тис грн, з неолімпійських видів спорту (шахів, фут залу та інших) – 575 тисяч  гривень.

Також на облаштування спортивних майданчиків зі штучним (наливним або трав’яним) покриттям в рамках обласної програми „Спортивний майданчик” за спеціальним фондом у бюджеті розвитку враховується 1450 тисяч гривень і співфінансування спортивних майданчиків, які у 2018 році фінансуються з державного бюджету – 3000 тисяч  гривень.

Департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації – 1000 тисяч гривень

У рамках реалізації регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства області. Зазначені кошти планується спрямувати на розширення території мовлення шляхом транслювання програм телеканалу «Перший Західний».

Прес-служба Львівської обласної ради