Не оминув захід і очільник місцевого партійного осередку Руслан Крамар. Прихильники ЮВТ «по гарячих слідах» благочинного заходу блискавично виклали світлини з події у соціальні мережі та похизувалися кількістю присутніх там осіб. А ще прозоро натякнули: «політична аґітація була виважена, гречки не було, лиш календарики та листівки».

Однак дописувачі мереж вибухнули обуренням: «шампанським та обідом у Трускавці активно аґітують за Юлію Володимирівну». Зокрема трускавчанин Сергій Тимчук під наголосив : ,,Впливові партійні коритчани,, прикормлюють таких самих. Випили,закусили,перезнайомились на майбутнє….. Відгонить СОВКОМ….».

Пані Марія Васютік додала «Треба запроданців нагодувати, хтось мабуть і за обід свій голос віддасть, а потім будуть горланити, яка погана влада і як бідно ми живемо».

коментарі.jpg

Також  ставили питання трускавчани і до пана Грицака – скільки політичних сил він думає ще змінити та якою за рахунком є партія «Батьківщина», яку він нині так активно піарить , а ще зовсім нещодавно «рвав горло» за партію Регіонів.

Ruslan Lalabekov Це вже яка партія по рахунку у Грицака? Він вже сам не знає куди метатися… Метнувся би на пенсію та сидів вдома…

коментарі2.jpg

Не сприйняли міщани і той факт, що захід своєю увагою не оминули священики. Зокрема, голова ГО «Рада міста» Леся Дідик зауважила, що Самбірсько- Дрогобицька єпархія має відреагувати на той факт, що такі політичні зустрічі відвідує місцевий парох Володимир Бондарчук. Оскільки ще  2014 року УГКЦ закликала священиків не відвідувати заходи політичного спрямування.

До майбутніх виборів Президента залишилося два з половиною місяці. Виборча аґітація (хоча й офіційно не розпочата, адже має стартувати згідно з законодавством другого дня по завершенні реєстрації кандидатів – Ред.) що не день то набирає обертів – політики з бігбордів усміхаються , обіймаються з пенсіонерами , сиплять щедро обіцянками – іншими словами вішають локшину на вуха довірливого електорату. Тож будьмо виваженими, розсудливими  та мудрими. Обираймо за реальними вчинками, а не за популістським гаслами.

Ірина РОМАНОВА

Джерело