На круглий стіл  запрошені представники органів місцевого самоврядування Дрогобича, директори шкіл, представники депутатського корпусу та виконавчого комітету міськради, члени батьківських комітетів шкіл.

Круглий стіл ставить  за мету  ознайомити громаду міста Дрогобича зі станом та перспективою освіти міста Дрогобича в контексті формування стратегії розвитку міста.

Наголошуємо: «Круглий стіл» відбуватиметься в режимі прямої трансляції на Інтернет-порталі Дрогобицької міської ради та на офіційній сторінці міської ради у мережі Фейсбук.

Переглянути пряму трансляцію можна буде  за посиланням:
Інтернет-портал ДМР: https://drohobych-rada.gov.ua/zal-zasidan-kab-31-svitlytsya-nazhyvo/
Сторінка у соцмережі Фейсбук: https://www.facebook.com/DrogRada/

Модератор заходу –  Ігор Солдатенко.

Промовці та запрошені:
Василь Качмар — заступник міського голови Дрогобича;
Володимир Кондзьолка — керівник КУ «Інститут міста Дрогобича»;
Петро Сушко — начальник відділу освіти ВО ДМР;
Олег Дацюк — депутат міської ради, голова постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради;
Ольга Заяць — директор педагогічного ліцею;
Роман Броницький — депутат міської ради, директор загальноосвітньої школи І-III ступенів №18.

Деталі щодо участі у заході за телефоном: 098 127 64 97 (Зеновій).

Увага: Можливі зміни у списку спікерів та запрошених.

Захід відбудеться завдяки підтримці американського народу, наданій через Аґентство США з міжнародного розвитку (USAID) у межах проекту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!». Окремі думки, висловлені під час заходу та у матеріалах, є відповідальністю організаторів і не конче відображають погляди Агентства USAID або Уряду США.

Проект «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!» — п’ятирічна ініціатива USAID, мета якої  допомогти Україні у зниженні рівня корупції та підвищенні підзвітності та прозорості управління. Проект спрямований на розширення повноважень ключових урядових інституцій у боротьбі з корупцією, побудові громадської підтримки та участи в антикорупційних зусиллях та зменшенні толерантності громадян до корупції.

За інформацією прес-служби  Дрогобицької міської ради