На сьогоднішній понеділковій нараді у дрогобицькій Ратуші перший заступник міського голови Олександр Коростильов повідомив про те, що в наслідок проведених перевірок у Дрогобичі виявлено понад триста нелегальних торгівельних місць. Зокрема на центральних вулицях: Малий Ринок, Шолом Алейхема та Ковальській нарахували таких аж двісті дев’ятнадцять місць. Ще 90 – на інших вулицях міста.

Для наведення ладу з “нововиявленими” нелегальними місцями влада планує ті, що розміщені на центральних вулицях міста, приєднати до КП “Дрогобицький комунальний ринок”. Де розміщена решта місць і що будуть з ними робити – невідомо.

Таким чином нова дрогобицька влада, під прикриттям легалізації несанкціоновах торгівельних місць, узаконює несанкціоновану торгівлю на центральних вулицях міста.

Дивно, що дрогобицькі чиновники так швидко забули звідки з’явились несанкційовані місця для торгівлі у центрі міста. Адже вони стали несанкційованими після того, як Дрогобицький виконком не продовжив підприємцям тимчасові дозволи на право торгівлі на центральних вулицях міста, з метою наведення ладу у центральній частині міста.

Що ж поволі починає вимальовуватись те, як буде виглядати наше місто під проводом нового міського голови та міської ради. Наразі зрозуміло, що найменше ще два роки центр міста і надалі буде великим та смердючим базаром.